Ratapäivä 18.8.2018 KEmora, Veteli

 

Hienoja eri ikäkausien Relluja kokoontui Kemoraan Sinisorsa Racing Teamin ratapäivään.

Sinisorsa Racing Teamin järjestämällä ratapäivällä Relluharrastajat kävivät kurvaamassa tällä kertaa Kemorassa. Paikalla oli myös muutamia muidenkin merkkien edustajia. Rellujakin talutti viivalle taas uusia kasvoja, joka oli äärimmäisen mukava nähdä, että voimme tarjota jotain myös uusille harrastajille.

Ratapäivän raportti on tällä kertaa tekstin puolesta lyhyt johtuen siitä, että perinteinen raporttien kirjoittaja kipristeli kotona sairaana. Kiitos kuitenkin Mika Hedemäelle sekä Esa Pallaspurolle, joiden ottamista kuvista saadaan pieni juttu tehtyä. Tämän lisäksi kiitokset kuuluvat ennen kaikkea osallistujille. Sitä ei koskaan sovi unohtaa, että te luotte näiden tapahtumien tunnelman. Eikä toki sovi unohtaa meidän sponsoria eli Club Renault De Finlandea - suuri kiitos taas tuesta tähänkin tapahtumaan. Viimeisimpänä, mutta ei suinkaan vähäisimpänä suuret kiitokset kuuluvat myös Eero Aholle, joka hoiti järjestelyt ratapäivän aikana aiemmin mainitusta syystä johtuen.

Ratapäivän iltana Räyrinkijärven rannalla vaalittiin myös perinteitä ja suoritettiin niin sanottu jäsenkorttiarvonta eli arvottiin se jäsen, jonka Rellun kuva komeilee ensi vuoden jäsenkortissa. Samoin kuten viime vuonnakin, numeron hatusta nosti Yrjö Järvi. Tällä kertaa onnetar päätti suosia numeroa yksi eli tiimin perustajajäsentä. Onnea Eero Aho ja BSX-1!!

Ensi vuonna taas ajetaan, jäällä ja asfaltilla - tervetuloa silloin mukaamme!!!

IMG_6203.jpg

Alpinen a110

Jukka Suvisalmi talutti viivalle karamellin hienon Alpine A110 7753 GH 76 replikan. Samanlaisella Jorma Lusenius kilpaili mm. 1969 Jyväskylän Suurajoissa.

IMG_6198.jpg

8 gordini rata-auto

Markku Kivijärven entisöimä ex. Risto Autio hieno rata-auto oli ensimmäistä kertaa kunnon asfalttiradalla ja kulki kuulemma todella hienosti. Aiemmin Markku on ajanut samalla autolla mm. jääradalla.

IMG_6261.jpg

Uudempia relluja

Uudempia Relluja oli myös mukana. Yrjö Järvi tuli kurvaamaan tehokkaalla RS Meganellaan ja uutena kasvona Mika Hedemäki oli lähtenyt kesyttämään hienoa Clio R.S. Trophya.

Kuvagalleria

Kuvaa klikkaamalla näet sen suurempana ja samalla voit selata muutkin gallerian kuvat.

Teksti: Mikko Nieminen

Kuvat: Mika Hedemäki ja Esa Pallaspuro