RANUA ICE TRACK DAYS 1.-4.2.2018

Perinteeksi muodostuneet jääratapäivät järjestetään Ranualla taas helmikuussa 2018.

Tervetuloa mukaan ajamaan kahdelle eri jääradalle, saunomaan ja viettämään yhtä vuoden ykkösviikonlopuista kanssamme!

 

Vetoja talvelta 2017 - Ikkeläjärvi, Kauhajoki. Kuva: Timo Tuovinen.

Jääratapäivät järjestetään tälläkin kertaa totutulla kaavalla (huom! 2018 ajankohta on viikkoa myöhemmin kuin aiempina vuosina). Seuraavassa muutamalla sanalla ilmoittautumisesta, majoituksesta ja muuta tapahtumaan liittyvää.

Majoitumme Hotelli Ilveslinnassa (klikkaamalla hotellin sivuille). Hotelliin on tehty alustava varaus, mutta jokainen varaa majoituksensa itse.

Viikonlopun aikana ajamme näillä näkymin kahtena päivänä eri paikoissa. Tämän hetken (26.1.2018) tiedon mukaan ajamme yhtenä päivänä jäädytetyllä peltoradalla ja toisena jäällä tai vaihtoehtoisesti rallipätkällä. Sääolosuhteiden vuoksi asiaa ei vielä ole laitettu tämän tarkemmin lukkoon eikä laiteta kuin vasta vähän ennen tapahtumaa. Radat/tiet ovat eri luonteisia ja pituisia, joten kyllästymisen vaaraa ei ole. Jos haluat etukäteen tarkempaa tietoa, soita Markulle tai Mikolle.  Tänä vuonna erikoisuutena ovat Ranskasta saapuvat Kallikoski Motorsportin vieraat.

Viitteellinen ohjelmarunko:

Torstai 1.2. Saapuminen Ranualle. Voit tulla myös myöhemmin, jos et esim. töiden puolesta pääse vielä torstaina paikalle. Tälle päivälle ei ole sen kummempaa ohjelmaa kuin majoittautuminen, saunominen ja illan vietto.

Perjantai 2.2. Aamulla noin klo 10 suuntaamme kohti ensimmäistä ajopaikkaa. Ajot lopetellaan klo 15 - 16, jonka jälkeen hotellille on varattu ruokailu.

Lauantai 3.2. Ajamme koko päivän eri paikassa kuin perjantaina. Illalla vietämme yhteistilaisuuden kodalla poronkäristyksen kera ja samalla jaamme mm. G-jaoksen perinteisen kiertopalkinnot.

Lauantai-illan suuntaa-antava aikataulu:

Klo 17 Sinisorsa Racing Teamin vuosikokous jäsenille

Noin klo 19 Kota-illallinen, palkinnot ym.

Tämän jälkeen vapaa illanvietto.

Sunnuntai 4.2. Kotiin...

Ilmoittautumiset 6.1.2018 mennessä: Markku Kivijärvi puh. 040-586 21 65.

TERVETULOA niin uudet kuin vanhatkin kävijät - pidetään taas huippu viikonloppu!

HUOM! Oikeudet muutoksiin pidetään ja niitä saattaa tullakin. Tiedot tarkentuvat näille sivuille lähempänä tapahtumaa! SÄÄVARAUS!