RANUA ICETRACK DAYS 25.-28.1.2018

Perinteeksi muodostuneet jääratapäivät järjestetään Ranualla taas tammikuussa 2018.

Tervetuloa mukaan ajamaan kahdelle eri jääradalle, seuraamaan Artic Lapland Rallia, saunomaan ja viettämään yhtä vuoden ykkösviikonlopuista kanssamme!

 

Vetoja talvelta 2017 - Ikkeläjärvi, Kauhajoki. Kuva: Timo Tuovinen.

Jääratapäivät järjestetään tälläkin kertaa totutulla kaavalla. Seuraavassa muutamalla sanalla ilmoittautumisesta, majoituksesta ja muuta tapahtumaan liittyvää.

Majoitus on vielä auki - tiedot päivittyvät tänne, kun asia varmistuu.

Viikonlopun aikana ajamme näillä näkymin kahdella eri jääradalla (Kivijärvi ja Kaitajärvi). Radat ovat eri luonteisia ja pituisia, joten kyllästymisen vaaraa ei ole. Halukkaat pääsevät katsomaan myös Artic Lapland Rallia perjantaina. Tällä hetkellä ei ole tietoa minne menemme katsomaan, mutta tämäkin asiaa selviää lähempänä h-hetkeä.

Viitteellinen ohjelmarunko:

Torstai 25.1. Saapuminen Ranualle. Voit tulla myös myöhemmin, jos et esim. töiden puolesta pääse vielä torstaina paikalle. Tälle päivälle ei ole sen kummempaa ohjelmaa kuin majoittautuminen, saunominen ja illan vietto.

Perjantai 26.1. Aamulla noin klo 10 suuntaamme kohti Kivijärveä, jossa pääsee purkamaan ajohalunsa jääradalle. Tänä vuonna Siikakämän (lähimpänä Ranuaa) EK ajetaan Arcticissa lauantaiaamuna, joten rallia katsomaan lähteville parhaiten aikatauluun istuu perjantai-illan Mäntyvaaran yleisö-EK. Täten meillä ei ole kiirettä jäällä, joten lopetellaan noin klo 16, jonka jälkeen hotellille on varattu ruokailu. Ruuan jälkeet halukkaat voivat lähteä katsomaan rallia.

Lauantai 27.1. Ajamme koko päivän Kaitajärven isolla (ja yleensä vauhdikkaalla) radalla. Illalla vietämme yhteistilaisuuden, jossa jaetaan mm. G-jaoksen perinteisen kiertopalkinnot.

Lauantai-illan suuntaa-antava aikataulu:

Klo 18 Sinisorsa Racing Teamin vuosikokous jäsenille

Klo 19 Illallinen, palkinnot ym.

Tämän jälkeen vapaa illanvietto.

Sunnuntai 28.1. Kotiin...

Ilmoittautumiset 6.1.2018 mennessä: Markku Kivijärvi puh. 040-586 21 65.

TERVETULOA niin uudet kuin vanhatkin kävijät - pidetään taas huippu viikonloppu!

HUOM! Oikeudet muutoksiin pidetään ja niitä saattaa tullakin. Tiedot tarkentuvat näille sivuille lähempänä tapahtumaa! SÄÄVARAUS!