Ranua Icetrack days 28. - 31.1.2016

 

TÄSTÄ REISSURAPORTTIIN!

 

Jo perinteeksi muodostuneet jääratapäivät järjestetään Ranualla tammikuussa 2016.

Tervetuloa mukaan ajamaan kahdelle eri jääradalle, seuraamaan Artic Lapland Rallia, saunomaan ja viettämään yhtä vuoden ykkösviikonlopuista kanssamme!

Video 2015 tapahtumasta - käy katsomassa tunnelmia Ranualta!

 

Vuoden 2015 tapahtumassa oli loistokelit ja vauhtiakin riitti

Vuoden 2015 tapahtumassa oli loistokelit ja vauhtiakin riitti

Jääratapäivät järjestetään tänäkin vuonna totutulla kaavalla. Seuraavassa muutamalla sanalla ilmoittautumisesta, majoituksesta ja muuta tapahtumaan liittyvää.

PÄIVITYS 8.1.2016: Majoitusasia on ratkennut. Yövymme Hotelli Ilveslinnassa Ranuan keskustassa. Majoituksen hinta on 40€ / yö / henkilö sisältäen aamupalan ja saunan.

Perjantain päiväruokailu noutopöydästä hotellilla, hinta 12,50€.

Lauantaina illallinen hotellilla noin klo 20. Illallinen sisältö ja hinta tarkentuu myöhemmin.

Huoneet on varattu Markun nimellä.

Viikonlopun aikana ajamme näillä näkymin kahdella eri jääradalla (Kivijärvi ja Kaitajärvi). Radat ovat eri luonteisia ja pituisia, joten kyllästymisen vaaraa ei ole. Halukkaat pääsevät katsomaan myös Artic Lapland Rallia perjantaina. Tällä hetkellä ei ole tietoa minne menemme katsomaan, mutta tämäkin asiaa selviää lähempänä h-hetkeä.

Ohjelmarunko:

Torstai 28.1. Saapuminen Ranualle. Voit tulla myös myöhemmin, jos et esim. töiden puolesta pääse vielä torstaina paikalle. Tälle päivälle ei ole sen kummempaa ohjelmaa kuin majoittautuminen, saunominen ja illan vietto.

Perjantai 29.1. Ajoissa aamulla suuntaamme kohti Kivijärveä, jossa pääsee purkamaan ajohalunsa jääradalle. Rallin vuoksi aamu ajetaan radalla ja lopetellaan ajoissa, että halukkaat pääsevät katsomaan rallia.

Lauantai 30.1. Ajamme koko päivän Kaitajärven isolla (ja yleensä vauhdikkaalla) radalla. Illalla vietämme yhteistilaisuuden, jossa jaetaan mm. G-jaoksen perinteisen kiertopalkinnot.

Sunnuntai 31.1. Kotiin...

Ilmoittautumiset 8.1.2016 mennessä: Markku Kivijärvi puh. 040-586 21 65.

TERVETULOA niin uudet kuin vanhatkin kävijät!

HUOM! Oikeudet muutoksiin pidetään ja niitä saattaa tullakin. Tiedot tarkentuvat näille sivuille lähempänä tapahtumaa! SÄÄVARAUS!